Adana’da buğday ile karpuz hasadını bitiren çiftçiler, tarım arazilerinin boş kalmaması için yer fıstığı, mısır ve soya fasulyesi gibi ürünler yetiştirmeye başladı. 400 bin dekarlık alanda gerçekleştirilecek ikinci ürün tarımı...
Adana’da hasadın tamamlandığı arazilerde ikinci ürün çalışmaları başladı
ADANA'DA BUĞDAY İLE KARPUZ HASADINI BİTİREN ÇİFTÇİLER, TARIM ARAZİLERİNİN BOŞ KALMAMASI İÇİN YER FISTIĞI, MISIR VE SOYA FASULYESİ GİBİ ÜRÜNLER YETİŞTİRMEYE BAŞLADI. 400 BİN DEKARLIK ALANDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK İKİNCİ ÜRÜN TARIMI İLE YAKLAŞIK 450 BİN TON TARIMSAL HASILAYLA ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNULMASI BEKLENİYOR.
Bunlar da ilginizi çekebilir