Yerel

Atatürk Üniversitesinden gastronomi envanteri çalıştayı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ, ERZURUM’UN İLÇELERİNE YÖNELİK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ. İLÇELERDE DÜZENLENEN GASTRONOMİ ENVANTERİ ÇALIŞTAYI, BÖLGENİN GASTRONOMİK DEĞERLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAYI VE TANITMAYI AMAÇLIYOR.

Abone Ol

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Erzurum’un ilçelerine yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. İlçelerde düzenlenen Gastronomi Envanteri Çalıştayı, bölgenin gastronomik değerlerini ortaya çıkarmayı ve tanıtmayı amaçlıyor.

Erzurum ve ilçelerinin sahip olduğu gastronomik...