Yerel

’Atıksız Mutfak Projesi’ gıda israfını azaltarak iklim değişikliğiyle mücadele ediliyor

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ, OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ İŞBİRLİĞİYLE, GIDA ATIKLARINI AZALTMAK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR MUTFAK ALIŞKANLIKLARI KAZANDIRMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Abone Ol

Gıda israfı, dünya çapında ciddi bir çevresel ve ekonomik problem haline gelirken, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, sıfır atık hedefi doğrultusunda önemli bir adım attı. 16-24 Kasım Avrupa Atık Azaltım Haftası kapsamında...