Yerel

Bir avuç atıştırmalık, beyne iyi geliyor

Nörolog Nigar Ahmadova, beyin sağlığını korumada, hafızayı ve konsantrasyonu güçlendirmede, zihinsel fonksiyonların gelişmesini desteklemede beslenmenin önemine, kuruyemişlerin beyin üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekti. Uzm. Dr. Ahmadova, "Badem, ceviz, kabak çekirdeği, fındık, kaju, Antep fıstığı hem sevilen hem yararları saymakla bitmeyen kuruyemişler. Gün içinde bir avuç bu atıştırmalıklardan tüketerek beyin sağlığınızı destekleyebilir, odaklanmanızı güçlendirebilirsiniz" dedi, önerdiği 6 kuruyemişin özelliklerini anlattı.

Abone Ol

Nörolog Nigar Ahmadova, beyin sağlığını korumada, hafızayı ve konsantrasyonu güçlendirmede, zihinsel fonksiyonların gelişmesini desteklemede beslenmenin önemine, kuruyemişlerin beyin üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekti. Uzm. Dr. Ahmadova, "Badem, ceviz, kabak çekirdeği,...