Eskişehir’de kasaplık yapan esnaf Kadir Şen, sıcak havalarda buzluktan çıkartılan etlerin daha çabuk çözündüğüne dikkat çekerek malzemenin bozulmaması ve bakteri üretmemesi için tüketilmeden 1 gün buzdolabının soğutucu kısmında bekletilmesi gerektiğini...
Buzluktan alınan etin yanlış yöntemlerle çözdürülmesiyle ilgili kasaptan uyarı
ESKİŞEHİR'DE KASAPLIK YAPAN ESNAF KADİR ŞEN, SICAK HAVALARDA BUZLUKTAN ÇIKARTILAN ETLERİN DAHA ÇABUK ÇÖZÜNDÜĞÜNE DİKKAT ÇEKEREK MALZEMENİN BOZULMAMASI VE BAKTERİ ÜRETMEMESİ İÇİN TÜKETİLMEDEN 1 GÜN BUZDOLABININ SOĞUTUCU KISMINDA BEKLETİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir