Kurban Bayramına günler kala Gıda Mühendisi Dr. Hilal Demirkesen Bıçak’tan et tüketimine ilişkin altın değerinde tavsiyeler geldi. Bayram sofralarının vazgeçilmezi kavurmayla ilgili doğru bilinen yanlışları aktaran Demirkesen Bıçak, demir eksikliği...
Demir eksikliği olanlara Kurban Bayramı öncesi önemli tavsiye
KURBAN BAYRAMINA GÜNLER KALA GIDA MÜHENDİSİ DR. HİLAL DEMİRKESEN BIÇAK’TAN ET TÜKETİMİNE İLİŞKİN ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELER GELDİ. BAYRAM SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ KAVURMAYLA İLGİLİ DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLARI AKTARAN DEMİRKESEN BIÇAK, DEMİR EKSİKLİĞİ SORUNU YAŞAYANLARIN ETİ NASIL TÜKETMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATTI.
Bunlar da ilginizi çekebilir