Haberde İnsan

Diyarbakır’da 30 yıllık lezzet geleneği

Diyarbakır’da 30 yıldır hizmet veren biri kadın 5 kişilik ailenin işlettiği tatlıcı dükkanı, iftar saatlerine yakın oluşan yoğunlukla dikkat çekiyor. Şeker pancarı kullanılarak üretilen glikozuz tatlılar buradan alınarak iftar sofralarını süslüyor. Bu sağlıklı ve lezzetli tatlılar, hem yerel halk hem de çevre ilçelerden gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Diyarbakır’da 30 yıllık lezzet geleneği
Abone Ol

Diyarbakır’da 30 yıldır hizmet veren biri kadın 5 kişilik ailenin işlettiği tatlıcı dükkanı, iftar saatlerine yakın oluşan yoğunlukla dikkat çekiyor. Şeker pancarı kullanılarak üretilen glikozuz tatlılar buradan alınarak iftar sofralarını...