Diyarbakır’da kurutmalık domates mesaisi, Vali Murat Zorluoğlu’nun katılımıyla düzenlenen programın ardından başladı. Kentte son 3 yılda toplam 35 bin 500 dekar alanda 355 bin ton üretilen domatesin büyük bölümü Avrupa,...
Diyarbakır’da kavurucu sıcakta işçilerin kurutmalık domates mesaisi başladı
DİYARBAKIR’DA KURUTMALIK DOMATES MESAİSİ, VALİ MURAT ZORLUOĞLU’NUN KATILIMIYLA DÜZENLENEN PROGRAMIN ARDINDAN BAŞLADI. KENTTE SON 3 YILDA TOPLAM 35 BİN 500 DEKAR ALANDA 355 BİN TON ÜRETİLEN DOMATESİN BÜYÜK BÖLÜMÜ AVRUPA, AMERİKA VE KANADA’YA İHRAÇ EDİLEREK PİZZA SOSUNDA KULLANILIYOR.
Bunlar da ilginizi çekebilir