Yerel

Diyet Uzmanı Dyt. Selva Oturakçıibogil :

RAMAZAN BOYUNCA DEĞİŞEN BESLENME TARZI İLE BİRLİKTE ÖĞÜN SAYILARI AZALMIŞKEN BAYRAM GÜNLERİNDE İSE KİMİ ZAMAN KIZARTMA, BÖREK, KAVURMA GİBİ AĞIR YİYECEKLERİN YER ALDIĞI SOFRALARIN KURULDUĞUNU İFADE EDEN BESLENME VE DİYET UZMANI DYT. SELVA OTURAKÇIİBOGİL, “ HELE Kİ SÖZ KONUSU TATLILAR OLUNCA YEDİĞİMİZ BOL ŞEKERLİ TATLILAR VEYA HAZIR AMBALAJLI ÜRÜNLERE KONAN TATLANDIRICILAR, ŞEKERLEMELER DERKEN SAĞLIĞIMIZ RİSK ALTINA GİREBİLİYOR” DİYE KONUŞTU.

Abone Ol

ADANA (İHA)-Ramazan boyunca değişen beslenme tarzı ile birlikte öğün sayıları azalmışken bayram günlerinde ise kimi zaman kızartma, börek, kavurma gibi ağır yiyeceklerin yer aldığı sofraların kurulduğunu ifade eden Beslenme ve...