Yerel

Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu

BİR RADYODA YAYINLANAN ‘MEMLEKET TRENİ’ ADLI PROGRAMA KATILAN SUBÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. SERKAN ŞENGÜL, AB’NİN TÜRK DÖNERİNİ TESCİLE HAZIRLANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALARDA BULUNARAK DÖNERİN TÜRKLERİN AVRUPA’YA GÖÇÜNDE KÜLTÜREL BÜTÜNLEŞMENİN BİR SİMGESİ HALİNE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Abone Ol

Bir radyoda yayınlanan ‘Memleket Treni’ adlı programa katılan SUBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Şengül, AB’nin Türk dönerini tescile hazırlanmasına yönelik açıklamalarda bulunarak dönerin Türklerin Avrupa’ya...