Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde 1,5 asırlık geleneği sürdüren 4. kuşak döner ustası, "döner nerenin" tartışmasına cevap vererek, "Bizler döneri kuzu etinden yaparken, Bursa kıyma döner kullanıyor. Kulvarlarımız çok farklı, kendilerini bizlerle...
Döner tartışmasına Kastamonulu 4. kuşak döner ustasından cevap: "Kulvarlarımız çok farklı, kendilerini bizlerle kıyaslamaları anlamsız"
KASTAMONU’NUN İNEBOLU İLÇESİNDE 1858 YILINDAN BERİ SOĞAN SUYUNDA BEKLETİLEN KUZU ETİ, ÇAMURDAN YAPILAN OCAKTA MEŞE KÖMÜRÜYLE GELENEKSEL USULLE PİŞİRİLMESİYLE YAPILAN İNEBOLU DÖNERİ, LEZZETİYLE DAMAK ÇATLATIYOR.
Bunlar da ilginizi çekebilir