Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, "Lezzet Yolculuğu: Baklava ve Çikolatanın Sanatı" başlıklı etkinlikte, alanında uzman şeflerin bilgi ve deneyimlerinden faydalanma fırsatı...
Düzce Üniversitesi öğrencileri eşsiz bir deneyim yaşadı
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ, "LEZZET YOLCULUĞU: BAKLAVA VE ÇİKOLATANIN SANATI" BAŞLIKLI ETKİNLİKTE, ALANINDA UZMAN ŞEFLERİN BİLGİ VE DENEYİMLERİNDEN FAYDALANMA FIRSATI BULDU.
Bunlar da ilginizi çekebilir