Yerel

Elazığ lezzetleri Aydın’da tanıtılmaya devam ediyor

AYDIN ELAZIĞLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (AYED) ELAZIĞ MUTFAĞININ ÖZEL LEZZETLERİNİ TANITMAYA DEVAM EDİYOR. DAHA ÖNCE TEL KEBABI, SIRIN VE HARPUT KÖFTE GİBİ YÖRESEL YEMEKLER MİSAFİRLERLE BULUŞTURAN DERNEK, BU KEZ İÇLİ KÖFTE ETKİNLİĞİYLE ELAZIĞ’IN GASTRONOMİ ZENGİNLİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

Abone Ol

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AYED) Elazığ mutfağının özel lezzetlerini tanıtmaya devam ediyor. Daha önce tel kebabı, sırın ve harput köfte gibi yöresel yemekler misafirlerle buluşturan dernek, bu kez...