Yerel

EMYO’da "Ekmek ve Ekmekçilik" konuşuldu

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU (EMYO) TARAFINDAN DÜZENLENEN “EKMEK VE EKMEKÇİLİK” KONFERANSI ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU SEMİNER SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EKMEK KURSU KURUCUSU VE EĞİTİMCİSİ, MUTFAK KİTAP SAHİBİ İBRAHİM DİNÇ’İN KONUŞMACI OLARAK YER ALDIĞI SEMİNERE ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLER KATILIM GÖSTERDİ.

Abone Ol

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Ekmek ve Ekmekçilik” konferansı Eskişehir Meslek Yüksekokulu Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Ekmek Kursu Kurucusu ve Eğitimcisi, Mutfak Kitap Sahibi İbrahim Dinç’in konuşmacı olarak...