Bursa Yemek Sanayicileri Derneği (BUYSAD) Başkanı Coşkun Dönmez, endüstriyel yemek sektöründe sürdürülebilir büyüme ve rekabet gücü elde edebilmesi için teknolojik dönüşümün zorunlu olduğunu ifade etti. Dönmez, maliyetlerin düşürülmesi ve üretim...
Endüstriyel yemek sektöründen teknolojik dönüşüm için destek çağrısı
BURSA YEMEK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (BUYSAD) BAŞKANI COŞKUN DÖNMEZ, ENDÜSTRİYEL YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME VE REKABET GÜCÜ ELDE EDEBİLMESİ İÇİN TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜMÜN ZORUNLU OLDUĞUNU İFADE ETTİ. DÖNMEZ, MALİYETLERİN DÜŞÜRÜLMESİ VE ÜRETİM SÜREÇLERİNİN DAHA VERİMLİ HALE GETİRİLMESİ İÇİN YENİ NESİL TEKNOLOJİLERE GEÇİŞİN KRİTİK ÖNEME SAHİP OLDUĞUNU VURGULARKEN, BU DÖNÜŞÜMÜN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ İÇİN UYGUN FİNANSMAN OLANAKLARINA ERİŞİMİN SEKTÖRDEKİ FİRMALAR İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIDIĞINI, TEKNOLOJİNİN KALİTEYİ VE STANDARTLAŞMAYI DA BERABERİNDE GETİRECEĞİNİ BELİRTTİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir