Yerel

Erzurum’un yöresel lezzetleri Konya’da görücüye çıktı

DOĞU ANADOLU'NUN PARLAYAN ŞEHRİ 2025'İN TURİZM BAŞKENTİ ERZURUM, EŞSİZ KÜLTÜRÜ VE DAMAK ÇATLATAN LEZZETLERİ İLE KONYA'YA TAŞINDI. KONYA MEVLANA KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜNDE ERZURUM KÜLTÜRÜ VE YÖRESEL ZENGİNLİĞİ STANTLARDA YERİNİ ALDI. DAMAK ÇATLATAN LEZZETLERİNİN BAŞINDA İSE ERZURUM CAĞ KEBABI VE KADAYIF DOLMASI, İSPİR FASÜLYESİ OLURKEN OLTU TAŞINDAN YAPILMA TESBİH STANDINA DA KONYALILAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

Abone Ol

2025 Turizm Başkenti Erzurum, eşsiz kültürü ve damak çatlatan lezzetleri ile Konya’ya taşındı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi önünde Erzurum kültürü ve yöresel zenginliği stantlarda yerini aldı. Damak çatlatan...