Gastronominin başkenti Gaziantep’te tarihi bir mekanda hizmet veren bir kebapçı, geleneksel sunum yöntemlerini bir kenara bırakarak kebapları tabak ya da bardak kullanmadan doğrudan kağıt üzerinde servis etmeye başladı. Bu yenilikçi...
Gastronomi şehrinde kağıt üstünde kebap dönemi
GASTRONOMİNİN BAŞKENTİ GAZİANTEP'TE TARİHİ BİR MEKANDA HİZMET VEREN BİR KEBAPÇI, GELENEKSEL SUNUM YÖNTEMLERİNİ BİR KENARA BIRAKARAK KEBAPLARI TABAK YA DA BARDAK KULLANMADAN DOĞRUDAN KAĞIT ÜZERİNDE SERVİS ETMEYE BAŞLADI. BU YENİLİKÇİ SUNUM TARZI, ŞEHİRDEKİ YEMEKSEVERLERİN YOĞUN İLGİSİNİ ÇEKTİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir