Yerel

Gastronomi turizmi, konaklama turizminden daha fazla kazandırıyor

ANTALYA TİCARET BORSASI (ATB) BAŞKANI ALİ ÇANDIR, COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN YÜZDE 91’İNİN GASTRONOMİ İLE İLGİLİ OLDUĞUNU BELİRTEREK, BAŞTA TURİZM OLMAK ÜZERE ZENGİN VE KÖKLÜ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI GEREKTİĞİNİ KAYDETTİ.

Abone Ol

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, coğrafi işaretli ürünlerin yüzde 91’inin gastronomi ile ilgili olduğunu belirterek, başta turizm olmak üzere zengin ve köklü mutfak kültürünün ekonomiye kazandırılması gerektiğini kaydetti....