Yerel

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün akreditasyon süreci TURAK tarafından değerlendirildi

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, TURİZM EĞİTİMİ DEĞERLENDİRME VE AKREDİTASYON KURULU (TURAK) TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN SAHA ZİYARETİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Abone Ol

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından gerçekleştirilen saha ziyaretine ev sahipliği yaptı. Bölümün akreditasyon sürecinin uzatılması amacıyla gerçekleştirilen incelemeler...