Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlikte, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kurnaz ile Sakarya Uygulamalı Bilimler...
Gastronomideki yenilikler konuşuldu
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI DOÇ. DR. ALPER KURNAZ İLE SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ’NDEN DR. ÖĞR. ÜYESİ VAHİT OĞUZ KİPER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.
Bunlar da ilginizi çekebilir