Yerel

Geleceğin aşçıları lezzet şefleriyle buluşuyor

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ DOĞUBAYAZIT AHMED-İ HANİ MESLEK YÜKSEK OKULU AŞÇILIK PROGRAMI VE AŞOSYAL KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ DÜZENLEDİKLERİ WORKSHOP ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE GASTRONOMİ DÜNYASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİYLE BİR ARAYA GELİYORLAR.

Abone Ol

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı ve Aşosyal Kulübü öğrencileri düzenledikleri Workshop etkinlikleri çerçevesinde Gastronomi dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geliyorlar. Etkinliklerin bu...