Yerel

Gıda bileşenlerinde bağışıklık güçlendirici yeni formüller denenecek

BARTIN ÜNİVERSİTESİNİN (BARÜ) TÜSEB TARAFINDAN DESTEKLENEN PROJESİYLE FARKLI GIDA BİLEŞENLERİ ETKİLEŞİMİNİN, BAĞIRSAK SAĞLIĞI VE BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME NOKTASINDAKİ FAYDALARI İNCELENECEK.

Abone Ol

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜSEB tarafından desteklenen projesiyle farklı gıda bileşenleri etkileşiminin, bağırsak sağlığı ve bağışıklık güçlendirme noktasındaki faydaları incelenecek.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı yüksek...