Türkiye’de İş Dünyası dergisinin Aralık sayısının lansmanı kapsamında düzenlenen ‘Gıda İsrafında Farkındalık’ toplantısı, İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde ve Güvenilir Ürün Platformu’nun desteği ile gerçekleşti. İsrafın önüne geçilebilmesi için hangi...
Gıdanın üçte biri israf oluyor
TÜRKİYE’DE İŞ DÜNYASI DERGİSİNİN ARALIK SAYISININ LANSMANI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ‘GIDA İSRAFINDA FARKINDALIK’ TOPLANTISI, İSTANBUL SANAYİ ODASI’NIN EV SAHİPLİĞİNDE VE GÜVENİLİR ÜRÜN PLATFORMU’NUN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ. İSRAFIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLMESİ İÇİN HANGİ ADIMLARIN ATILMASI GEREKTİĞİNİN KONUŞULDUĞU TOPLANTIDA, GIDANIN ÜÇTE BİRİNİN İSRAF EDİLDİĞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ. ÜRKİYE’DE İŞ DÜNYASI DERGİSİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ CELAL TOPRAK
Bunlar da ilginizi çekebilir