Sağlık

Hazır yemek tüketiminde büyük tehlike: “Vücudumuz kimyasalların saldırısı altında”

SON YILLARDA TÜM DÜNYADA HAZIR GIDA TÜKETİMİNDE ARTIŞ OLDUĞU BELİRTİLİRKEN ÜLKEMİZDE DE YAYGINLAŞAN EV, İŞYERİ GİBİ NOKTALARA “SICAK YEMEK” SİPARİŞLERİNDE HİJYEN GİBİ KONULARIN YANI SIRA ÜRÜNLERİN BULUNDUĞU SAKLAMA KAPLARI SEBEBİYLE DE UZUN DÖNEMDE BİRÇOK SAĞLIK PROBLEMİ OLUŞTUĞUNU İFADE EDEN UZMANLAR UYARIYOR.

Abone Ol

Son yıllarda arttığı belirtilen dışardan yiyecek, içecek tüketimi ve ev, işyeri gibi noktalara sipariş durumlarında kullanılan kaplarındaki tehlikelere dikkat çeken Prof. Dr. Vedat Göral, “Yurt dışında çok güzel bir araştırma...