GetirYemek, Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihlerini açıkladı. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç...
İftarda tavuk, sahurda lahmacun ilk sırada
GETİRYEMEK, TÜRKİYE’NİN RAMAZAN AYI LEZZET TERCİHLERİNİ AÇIKLADI. İFTARDA GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ TAVUK LEZZETLERİ İLK SIRADA YER ALIRKEN, SAHURDA İSE LAHMACUN ZİRVEYE GERİ DÖNDÜ. ÇORBALARDA MERCİMEK BİRİNCİLİĞİNİ KORUDU. FIRIN SÜTLAÇ POPÜLERLİĞİNİ DEVAM ETTİRSE DE SOĞUK BAKLAVA SÜRPRİZ BİR ÇIKIŞ YAPTI.
Bunlar da ilginizi çekebilir