Yerel

Kurban eti dinlenmeden tandır kebabı yapmayın

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE DENİZLİ'NİN TANDIR KEBABIYLA ÜNLÜ ADRESİ KEBAPÇI DURSUN'DAN BİR UYARI GELDİ. GÖÇENOĞLU'NUN VURGUSUYLA, KURBAN ETİNİN DİNLENMESİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLİRKEN, KURBAN ETİYLE İLK GÜN DENİZLİ TANDIR KEBABI YAPMANIN LEZZET AÇISINDAN UYGUN OLMADIĞI BELİRTİLİYOR.

Abone Ol

Coğrafi işaret tescilli Denizli Tandır Kebabının emektar ustalarından Dursun Göçenoğlu, kurban etinin dinlenmesinin önemine dikkat çekerek, kurbanın ilk günü tandır kebabı yapmanın lezzet açısından uygun olmadığı belirtti.

Denizli Tandır Kebabını...