Yerel

Kurban etini bir gün bekleterek tüketin

KURBAN ETİ, KESİLDİKTEN SONRA 24 SAAT BUZDOLABINDA DİNLENDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTEN UZM. DYT. VEYSEL CİĞERLİ, "YETERİ KADAR DİNLENDİRİLMİŞ ETİN YUMUŞAKLIK KAZANIR. KESİLEN ETLERİN SICAĞI SICAĞINA TÜKETİLMESİ CİDDİ SAĞLIK SORUNLARINI BERABERİNDE GETİREBİLİR. KURBAN ETİNİN EN AZ BİR GÜN DONDURUCUDA BEKLETİLDİKTEN SONRA TÜKETİLMESİ GEREKİR” UYARISINDA BULUNDU.

Abone Ol

Kurban eti, kesildikten sonra 24 saat buzdolabında dinlendirilmesi gerektiğini belirten Uzm. Dyt. Veysel Ciğerli, "Yeteri kadar dinlendirilmiş etin yumuşaklık kazanır. Kesilen etlerin sıcağı sıcağına tüketilmesi ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir....