Yerel

Levrek buğlama ile altın madalyayı aldı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF ÖĞRENCİSİ OĞUZHAN ÇEVİK, ÜNİVERSİTE DÜZEYİ AŞÇILAR MODERN TÜRK MUTFAĞI YARIŞMASI ANA YEMEK KATEGORİSİNDE, "LEVREK BUĞLAMA" ADLI YEMEĞİ MODERN BİR ŞEKİLDE YORUMLAYARAK ALTIN MADALYA KAZANDI.

Abone Ol

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi Oğuzhan Çevik, üniversite düzeyi aşçılar modern Türk Mutfağı yarışması ana yemek kategorisinde, "Levrek Buğlama"...