Ekonomi

Lezzetini topraktan, kalitesini teknolojiden alan havucun üretiminde yüzde 500 artış

KONYA'NIN KAŞINHANI BÖLGESİNDE 80 BİN DEKAR ALANDA ÜRETİM POTANSİYELİ OLAN VE LEZZETİNİ TOPRAKTAN ALAN HAVUÇ ÜRETİMİ HER GEÇEN GÜN GELİŞEN TEKNOLOJİK ALETLERLE 20 YIL İÇERİSİNDE KALİTE, VERİM VE İŞLEME ALANINDA YÜZDE 500'E KADAR ARTIŞ OLDU.

Abone Ol

Konya’da 80 bin dekar alanda üretim potansiyeli olan ve lezzetini topraktan alan havuç üretiminde her geçen gün gelişen teknolojik aletlerle 20 yıl içerisinde kalite, verim ve işlemede yüzde 500’e kadar...