Gıda Yüksek Mühendisi Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, sağlık faydaları bilimsel çalışmalarla ortaya koyulan arı ekmeğinin, mide ülserinin önlenmesi ve tedavisinde potansiyel faydalar sunabilecek doğal bir arı ürünü olduğu belirtti....
Mide ülserine karşı doğal probiyotik arı ekmeği tavsiyesi
GIDA YÜKSEK MÜHENDİSİ DR. ASLI ELİF TANUĞUR SAMANCI, SAĞLIK FAYDALARI BİLİMSEL ÇALIŞMALARLA ORTAYA KOYULAN ARI EKMEĞİNİN, MİDE ÜLSERİNİN ÖNLENMESİ VE TEDAVİSİNDE POTANSİYEL FAYDALAR SUNABİLECEK DOĞAL BİR ARI ÜRÜNÜ OLDUĞU BELİRTTİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir