Yerel

Özbek öğrencilere Ödemiş’te meyve fidancılığı eğitimi

ÖZBEK ÖĞRENCİLER, MEYVE FİDANI ANAÇLARININ, DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARINDA NASIL VE HANGİ ŞARTLARDA ÜRETİLDİĞİ, ÜRETİMİN PARSELLERDE NASIL YAPILDIĞI, AŞILAMA ŞEKİLLERİ VE SÜREÇLERİ KONUSUNDA KAPSAMLI VE YERİNDE GÖZLEMLE ÖĞRENME İMKANI BULDULAR.

Abone Ol

S.S. Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Özbekistan’da bulunan Mahmud Mirzaev adındaki Taşkent Bahçe Bitkileri, Üzümcülük ve Şarapçılık Araştırma Enstitüsü arasında yürütülen ortak proje kapsamında, Özbekistan’dan gelen doktora öğrencilerine...