Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İlkay Buran, “Enkapsüle Safran Yaprağı (Petal) Atıklarının Fermente Süt İçeceğinde Fonksiyonel Etkilerinin Araştırılması" başlıklı proje ile TÜBİTAK 2218...
Safran yaprağı atıkları bilime hizmet ediyor
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜNDEN DR. ÖĞRETİM ÜYESİ İLKAY BURAN, PROJE KAPSAMINDA SAFRAN YAPRAKLARININ GIDALARDA KULLANIMI, SAFRAN BİTKİSİNİN SAĞLIK ÜZERİNDEKİ POTANSİYEL ETKİLERİNİ DAHA FAZLA GÖZ ÖNÜNE ÇIKARACAĞINI SÖYLEDİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir