Diyarbakır’ın en önemli lezzetleri arasında yerini alan ve her kesimin damak tadına hitap eden tescilli ciğer kebabı, kentte Ramazan ayında özellikle ocakbaşında en çok tüketilen yemeğin başında geliyor. Ciğerciler, iftar...
Tescilli Diyarbakır ciğerinin Ramazan ayında iştah kabartan yükselişi
DİYARBAKIR’IN EN ÖNEMLİ LEZZETLERİ ARASINDA YERİNİ ALAN VE HER KESİMİN DAMAK TADINA HİTAP EDEN TESCİLLİ CİĞER KEBABI, KENTTE RAMAZAN AYINDA ÖZELLİKLE OCAKBAŞINDA EN ÇOK TÜKETİLEN YEMEĞİN BAŞINDA GELİYOR. CİĞERCİLER, İFTAR VAKTİNDE GÜNDE YAKLAŞIK 500 KİLOGRAM CİĞER SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİYOR.
Bunlar da ilginizi çekebilir