Yaz sebzeleri ve meyveleri vücudun ihtiyacı olan vitamin ile mineralleri karşılamak için mükemmel birer kaynak olarak gösteriliyor. Uzman Diyetisyen Gülşah Akyılmaz, “Özellikle karpuz, salatalık, domates, marul gibi su içeriği yüksek...
Uzman Diyetisyen Akyılmaz’dan yaz tavsiyesi: Karpuz, salatalık ve domates
SICAK HAVALARDA TERLEME YOLUYLA KAYBEDİLEN SIVIYI TELAFİ ETMEK İÇİN SU TÜKETİMİNİ ARTIRMANIN ŞART OLDUĞUNU VURGULAYAN ÖZEL AMASYA KOLMED HASTANESİ’NDE GÖREVLİ GÜLŞAH AKYILMAZ, “GÜNDE EN AZ 2-2,5 LİTRE SU İÇMEYİ HEDEFLEYİN. SU TÜKETİMİNİ DAHA CAZİP HALE GETİRMEK İÇİN İÇİNE LİMON, NANE VEYA MEYVE DİLİMLERİ EKLEYEBİLİRSİNİZ. AYRICA, SU İÇERİĞİ YÜKSEK YİYECEKLER TÜKETMEK DE HİDRASYON SEVİYENİZİ KORUMANIZA YARDIMCI OLUR” DİYE KONUŞTU.
Bunlar da ilginizi çekebilir