30 yıla aşkın süredir kasaplık yapan Bülent Gürbüz, kurban kesiminin ardından parçalanan etlerin serin bir yerde en az 5 saat dinlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Sıcakken dondurucuya konulan et mutlaka mutlaka bozulur,...
Uzmanı uyardı: “Sıcakken dolaba konulan et bozulur”
30 YILA AŞKIN SÜREDİR KASAPLIK YAPAN BÜLENT GÜRBÜZ, KURBAN KESİMİNİN ARDINDAN PARÇALANAN ETLERİN SERİN BİR YERDE EN AZ 5 SAAT DİNLENDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTEREK, “SICAKKEN DONDURUCUYA KONULAN ET MUTLAKA MUTLAKA BOZULUR, YEŞERİR VE KOKAR” DEDİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir