Et ürünlerine karıştırılan tek tırnaklı hayvan etleri ile ilgili önemli bilgiler veren Doç. Dr. Hüdayi Ercoşkun, "Bu ürünlerin et ürünleri ile işlenmesi halinde, tüketicilerin duyusal olarak birbirilerinden ayırması kolay değil”...
Uzmanından önemli uyarı: Pişmiş etlerdeki tek tırnaklı etini tespit etmek çok zor
ÇANKIRI ET VE ET ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ ARAŞTIRMALAR YAPAN DOÇ. DR. HÜDAYİ ERCOŞKUN, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI’NIN ANALİZ SONUÇLARINA GÖRE, TÜRKİYE’DE KIRMIZI ETTE EN ÇOK YAPILAN HİLENİN TEK TIRNAKLI HAYVAN ETİ KULLANILMASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir