Yerel

Uzmanından Ramazan uyarısı: "Sahurda öğün atlanmaması gerekiyor"

ÖZEL KASTAMONU ANADOLU HASTANESİ DİYETİSYENİ GİZEM BAKAR, RAMAZAN AYINDA İFTAR ÖĞÜNÜNDE ŞİŞKİNLİK YAŞANILMAMASI İÇİN MUTLAKA ‘LAKTOZSUZ YOĞURT’ TÜKETİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. SAHUR İÇİNDE UYARIDA BULUNAN DİYETİSYEN BAKAR, SAHURDA ÖĞÜNÜN ATLANMAMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTEREK, “ÖĞÜN TABAKLARINDA KARBONHİDRAT, YAĞ VE PROTEİN İÇERİĞİNE DİKKAT EDİLMELİDİR” DEDİ.

Abone Ol

Ramazan’da doğru beslenme yöntemleri ile ilgili bilgi veren Diyetisyen Gizem Bakar, Ramazan ayında iftar öğününde şişkinlik yaşanılmaması için mutlaka ‘laktozsuz yoğurt’ tüketilmesi gerektiğini be sahur da öğün atlanmaması gerektiğini vurguladı....