Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurban etinin taşınması, soğutulması ve saklanması yönünde uyarılarda bulundu. Uzmanlar, taze etler şoklandıktan sonra eksi 18 derecede 6 ay...
Uzmanlar uyardı: "Taze etler şoklandıktan sonra eksi 18 derecede 6 ay saklanabilir"
AYDIN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VATANDAŞLARA KURBAN ETİNİN TAŞINMASI, SOĞUTULMASI VE SAKLANMASI YÖNÜNDE UYARILARDA BULUNDU. UZMANLAR, TAZE ETLER ŞOKLANDIKTAN SONRA-18 DERECEDE 6 AY SAKLANABİLECEĞİNİ BELİRTTİ. (ARŞİV FOTO)
Bunlar da ilginizi çekebilir