Yerel

Uzmanlar uyardı: "Taze etler şoklandıktan sonra eksi 18 derecede 6 ay saklanabilir"

AYDIN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VATANDAŞLARA KURBAN ETİNİN TAŞINMASI, SOĞUTULMASI VE SAKLANMASI YÖNÜNDE UYARILARDA BULUNDU. UZMANLAR, TAZE ETLER ŞOKLANDIKTAN SONRA-18 DERECEDE 6 AY SAKLANABİLECEĞİNİ BELİRTTİ. (ARŞİV FOTO)

Abone Ol

Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurban etinin taşınması, soğutulması ve saklanması yönünde uyarılarda bulundu. Uzmanlar, taze etler şoklandıktan sonra eksi 18 derecede 6 ay...