Adana

Vali Köşger karpuzu kesip göbeğini yedi, işçilerle birlikte kamyona yükleme yaptı

ADANA VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER, ADANA'NIN TÜRKİYE'DE EN ÇOK KARPUZ ÜRETİLEN İL OLDUĞUNU AÇIKLADI. VALİ KÖŞGER, "TÜRKİYE'DE TÜKETİLEN KARPUZUN YÜZDE YAKLAŞIK 20'Sİ ADANA'DA ÜRETİLİYOR. TÜRKİYE'DE EN ÇOK KARPUZ ÜRETİLEN İL DE ADANA, BİRİNCİ SIRADAYIZ" DEDİ.

Abone Ol

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, karpuz hasadı sonrası bir karpuzu kesip göbeğini yedi, işçilerle birlikte kamyona yükleme yaptı.

Vali Köşger, Türkiye’nin ilk turfanda karpuzu hasadına katıldı. Köşger, işçilerle birlikte hasat...