Çorum

Vazgeçilmez yemeklere bilimsel dokunuş: Patates, köfte ve pişi için en sağlıklı pişirme yöntemi araştırılacak

HİTİT ÜNİVERSİTESİNDE YÜRÜTÜLEN PROJE ÇERÇEVESİNDE, TÜRKİYE’NİN FAVORİ LEZZETLERİ OLAN PATATES KIZARTMASI, KÖFTE VE PİŞİ İÇİN EN SAĞLIKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN VE YAĞ SEÇENEKLERİNİN BELİRLENMESİ HEDEFLENİYOR.

Abone Ol

Hitit Üniversitesinde yürütülen proje çerçevesinde, Türkiye’nin favori lezzetleri olan patates kızartması, köfte ve pişi için en sağlıklı pişirme yöntemlerinin ve yağ seçeneklerinin belirlenmesi hedefleniyor.

Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği...