Yerel

Yağmur suyu ile safran karışımından üretilen maya ile yoğurt yapıldı

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) TEKNOKENT’TE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN KARYA FARMA HBX AR-GE, DOĞANIN SUNDUĞU EN SAF KAYNAKLARDAN BİRİ OLAN YAĞMUR SUYUNUN SAĞLIK VE BESLENME ÜZERİNDEKİ OLAĞANÜSTÜ POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARAN YENİLİKÇİ PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ. YAĞMUR SUYU İLE SAFRAN KARIŞIMINDAN ELDE EDİLEN MAYA İLE ÜRETİLEN YOĞURT VE PEYNİRİN İNSAN SAĞLIĞINDA ÇOCUKLARIN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİNDE OLUMLU ETKİLERİ OLDUĞU BELİRTİLDİ.

Abone Ol

Aydın Adnan menderes Üniversitesi (ADÜ) Teknokent’te çalışmalarını sürdüren Karya Farma HBX Ar-Ge, doğanın sunduğu en saf kaynaklardan biri olan yağmur suyunun sağlık ve beslenme üzerindeki olağanüstü potansiyelini ortaya çıkaran yenilikçi...