Diyetisyen Hande Güngör, “Her öğünde protein içeren besinler bulundurulmalı. Yağsız et, tavuk, balık, yumurta, süt, yoğurt, kuru baklagiller, yağlı balıklar, ceviz, badem, fındık, keten tohumu, susam, tahin, chia tohumu gibi...
Yüksek kalorili besinler daha çabuk acıktırıyor
DİYETİSYEN HANDE GÜNGÖR, “HER ÖĞÜNDE PROTEİN İÇEREN BESİNLER BULUNDURULMALI. YAĞSIZ ET, TAVUK, BALIK, YUMURTA, SÜT, YOĞURT, KURU BAKLAGİLLER, YAĞLI BALIKLAR, CEVİZ, BADEM, FINDIK, KETEN TOHUMU, SUSAM, TAHİN, CHİA TOHUMU GİBİ YİYECEKLER TÜKETİLMELİ” DEDİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir