Altınordu’nun tesislerinde 18 Mart sebebiyle Çanakkale Cephesi’ndeki askerlerin yemek menüsü olan buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek vardı.

Aerobik Cimnastik Şampiyonasına Manisa’dan 7 sporcu seçildi Aerobik Cimnastik Şampiyonasına Manisa’dan 7 sporcu seçildi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünde anlamlı bir harekete imza attı. Kırmızı-lacivertli kulüp, bugün öğlen yemeğinde Çanakkale Cephesi’ndeki askerlerin yediği yemeklere yer verdi. Menüde; buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek vardı. Daha sonra oyuncular, Türk bayrağının önünde toplu bir fotoğraf çekildi. Konuyla ilgili kulüpten de bir paylaşım yapıldı.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım şöyle:

"A Takım futbolcularımızın hazırlıklarını sürdürdüğü ve kamp yaptığı Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi mutfağında bugün, Çanakkale’deki askerlerimizin yediği buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek vardı" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA